Maandelijks archief: november 2019

Autoverzekering afsluiten met je partner? let hier op

Veel mensen hebben last van hoge premies. De premies van een autoverzekering zijn de laatste jaren hard gestegen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Steeds meer mensen gaan daarom op zoek naar een manier om toch een goede en goedkope autoverzekering af te sluiten. Een van deze manieren is het afsluiten van een autoverzekering op de naam van je partner, dit kan namelijk voordelen hebben. Hoe dit precies werkt en waar je op moet letten, lees je hier.

Autoverzekering afsluiten met je partner? let hier op

Voordelen van een autoverzekering via je partner

De reden dat mensen dit doen is omdat zij zelf een hogere premie moeten betalen. Bijvoorbeeld omdat zij nog niet zo lang geleden een ongeluk hebben gehad of omdat zij geen schadevrije jaren hebben doordat zij nog jong zijn. Door een verzekering af te sluiten op naam van de partner die wel een lage premie heeft, kun je meeliften op dit succes. Het is hierbij wel belangrijk dat je partner is ingeschreven op hetzelfde adres, anders is dit niet mogelijk.

Autoverzekering afsluiten met je partner? let hier op

Mag je een autoverzekering afsluiten voor je partner?

Mag je eigenlijk wel een autoverzekering afsluiten op de naam van je partner? Het antwoord daarop is heel simpel, verzekeraars vinden dat namelijk geen probleem. Je kunt dit op twee manieren doen, je kunt de verzekering gewoon afsluiten of gebruik maken van een tweede autoregeling. Wanneer je kiest voor deze regeling kun je extra korting krijgen. Het is alleen wel noodzakelijk dat je beide auto’s onderbrengt bij dezelfde verzekeraar. Verzekeraars gaan er hoe dan ook vanuit dat wanneer je op hetzelfde adres staat ingeschreven, jullie allebei van de auto gebruik maken. Daarom vinden zij het geen probleem dat je een verzekering afsluit voor je partner.

Autoverzekering afsluiten met je partner? let hier op

Schadevrije jaren

Het is een groot voordeel dat je een stuk minder premie betaald als je een verzekering afsluiten op naam van je partner maar het heeft ook nadelen. Je bouwt namelijk zelf geen schadevrije jaren op omdat er geen verzekering op je eigen naam staat. Op het moment dat je later alsnog een verzekering wilt afsluiten zul je een hoge premie moeten betalen. Daarnaast kan het voor de partner die de verzekering op naam heeft staan ook nadelen hebben. Als er schade wordt gemaakt heeft dit invloed op zijn schadevrije jaren, hierdoor zal de premie omhoog gaan. Het heeft dus zo zijn voor en zijn nadelen, maar voor veel mensen is dit een goede optie.

5x One Happy Huwelijksreis op Aruba

5x One Happy Huwelijksreis op Aruba

One Happy Honeymoon programma

Je huwelijksreis in romantische stijl vieren begint met het zogeheten One Happy Honeymoon programma. Pasgetrouwde koppels krijgen met dit programma veel kortingen en heerlijke incentives zoals champagne met ontbijt op de kamer en speciale couple massages. Daarnaast kun je bij de meeste hotels romance packages boeken om optimaal van elkaar en het eiland te genieten. Geef bij je boeking aan dat je op huwelijksreis bent en hier gebruik van wilt maken en alles wordt geregeld.

Paardrijden door de branding

Heerlijk en romantisch luieren in je strandstoel met een cocktail in de hand klinkt natuurlijk niet verkeerd, maar voor de avontuurlijke honeymooners valt er ook genoeg te beleven. Zo kun je op verschillende manieren het spectaculaire en ruige landschap van Aruba verkennen. Te voet, met een jeep, een mountainbike, maar ook te paard. Je waant je even in wild west sferen en galoppeert met gemak samen door de woestijnachtige vlaktes of zandduinen. Of op het strand door de branding terwijl de zon op de achtergrond langzaam in de zee zakt.

Chillen op prachtige verlaten stranden

Aruba’s eindeloos witte bounty-stranden aan de westkust staan op ieders netvlies gebrand en er is niks zo heerlijk als je luxe hotel uitstappen en direct op het strand of in de azuurblauwe zee belanden. Wil je echt even in alle exclusiviteit van de omgeving en je kersverse echtgenoot genieten, dan zijn er talloze verlaten stranden met een hoog Robinson Crusoe gehalte waar je het rijk helemaal voor jou alleen hebt. En hoewel sommige stranden vanwege de sterke stroming niet geschikt zijn om in te zwemmen, is het wel ideaal voor een romantische strandwandeling. Wij tippen alvast Boca Keto, Dos Playa, Andicuri en het gitzwarte Blackstone Beach aan de ruige Noordoostkust als absolute must-visits.

Romantische zeiltocht bij zonsondergang

Elke dag, rond de klok van half zes ’s avonds, vaart een catamaran vanaf Palm Beach de zee op. Tijdens deze romantische sunset sail word je getrakteerd op verrukkelijke cocktails en lekkere hapjes terwijl de lucht een betoverend mooi kleurenpalet vormt. Wil je samen het onderwaterleven op Aruba verkennen dan kun je ook overdag de catamaran betreden om al snorkelend prachtige vissen en kleurrijke zeeplanten te aanschouwen. En je maakt gelijk kennis met de enorm sociale huispelikaan die pontificaal op het dek zit.

5x One Happy Huwelijksreis op Aruba

Het ultieme vakantiekiekje bij de beroemdste boom ter wereld

Een vakantie op Aruba is simpelweg niet compleet zonder een bezoek aan ’s werelds beroemdste boom. We hebben het natuurlijk over de bijzondere fofotiboom op het veelbekroonde Eagle Beach. Je bent misschien niet de enige die heel romantisch voor de boom geposeerd heeft, maar je kunt in ieder geval wel aan iedereen laten zien dat je dit iconische natuurverschijnsel bezocht hebt. Wat ons betreft een regelrecht wereldwonder om van je Aruba-lijstje af te vinken.