Weddingplanner

En dan begint nu echt het aftellen naar jullie bruiloft! Je hebt waarschijnlijk al tig keer een ‘to do lijstje’ gemaakt. En misschien al net zo vaak weer weggegooid. Want waar moet je beginnen? Er valt zoveel te regelen en te plannen. De grote lijnen gaan vaak nog wel, maar al die details! Gelukkig hoef je het echt niet allemaal alleen te doen. Deze weddingplanner helpt jou bij de organisatie van de bruiloft. Het handige overzicht vol praktische tips en adviezen, dat speciaal voor jouw trouwdag gemaakt is, helpt je de bruiloft tot een groot succes te maken.

Hoe werkt de weddingplanner?

De organisatie van de bruiloft kun je onder verdelen in verschillende fases, uitgewerkt in een draaiboek. Met de eerste fase begin je ongeveer 12 maanden voor de bruiloft en met de tweede fase ongeveer 10 maanden voor de bruiloft.En zo ga je stap voor stap door iedere fase, steeds een stapje dichter bij de laatste fase, de bruiloft zelf. De aangegeven is tijd slechts een richtlijn. Je kunt natuurlijk ook veel vroeger beginnen of juist later.

Het draaiboek

In deze weddingplanner is het draaiboek ook in verschillende fases verdeeld, zodat jij goed het overzicht kunt bewaren. Bovenaan het draaiboek staat steeds de betreffende periode vermeld. De acties die je bijna altijd uit moet voeren staan in het draaiboek beschreven mèt extra ruimte voor bijzonderheden.
Zelf kun je invullen wie de acties gaat uitvoeren en of het ook daadwerkelijk gedaan is. Streef er naar om alle acties op tijd uit te voeren! Geniet vooral van alle voorbereidingen en countdown!

Download hier de Weddingplanner in PDF om deze uit te printen!

Weddingplanner.inddWeddingplanner.inddWeddingplanner.inddWeddingplanner.indd

Geef een reactie