Waarom je de trouwbeurs niet mag missen!

Heel kort gezegd: de trouwbeurs is onmisbaar voor de voorbereiding op jouw bruiloft. Het is niet alleen een gigantisch gezellige dag met je vriendinnen of je moeder, je kan er ook eindeloos inspiratie opdoen, praten met allerlei professionals, de nieuwste trends bekijken, de mooiste kleding passen, de schitterendste ringen uitproberen, workshops doen, shows bekijken… We kunnen nog even doorgaan, maar we verklappen niet alles!

gelegenheidskleding_shoppen_online

Inspiratie en ervaring opdoen

Het zijn niet alleen bezoekers en verliefde stelletjes die een trouwbeurs bezoeken, ook andere professionals komen een kijkje nemen op de markt. Je moet immers wel op de hoogte blijven van wat de concurrentie allemaal aanbiedt… Weddingsplanners en andere professionals bezoeken de beurs in de hoop zelf een goede deal te sluiten of een handige samenwerking aan te gaan. Of natuurlijk gewoon om te bekijken wat de nieuwste trends worden. Zulke professionals maken maar al te graag een praatje, dus benut dit! Win informatie in en doe inspiratie op door tips en tricks van de pro’s te vergaren. Mocht je dan niks hebben aangekocht op de beurs, heb je in elk geval een hoofd propvol met informatie en leuke ideeën!

nagelstudio_zwart_roze

Trouwbeurs deals & kortingen

Helaas maar waar: een bruiloft is duur. We begrijpen het heel best dat je jezelf soms afvraagt of dat enorme bedrag nu dat ene dagje feest waard is. We kunnen echter volmondig ‘ja’ zeggen op die vraag! En het leukste is, op zo’n beurs komen vaak hele leuke en interessante aanbiedingen voorbij. Want alle standhouders moeten natuurlijk wel concurreren met de rest. Daarnaast hebben alle bedrijven vaak speciale beursaanbiedingen of geven ze leuke extraatjes weg als je op de beurs ter plekke iets boekt of koopt. Zo zien wij in één oogopslag alle leuke koopjes en aanbiedingen en daar kan je fors van profiteren. Als dat al geen beursbezoekje waard is…

trouwjurken_2016_trouwjurk

Nationale Wedding Show

Wat is een beurs zonder een goede modeshow waarbij de mooiste jurken worden geshowd? Precies! Veel beurzen maken daarom gebruik van een modeshow, waarvan de Nationale Wedding Show wel de allerbekendste is. Het is een moment waarbij je rustig kan zitten genieten van de mooiste modellen, de beste bedrijven en de meest exclusieve bruidskleding, schoenen, accessoires of andere producten. En zie je iets waarvan je hart sneller gaat kloppen? Snel het standnummer opschrijven en na de show even langslopen om een afspraak te maken. Piece of cake!

vrijgezellenfeest_mannen

Regel alles in één dag

Het vergt wat coördinatie, maar als je alles uitstippelt kan je jouw bruiloft in één dag regelen. Op welke andere plek vind je zo veel professionals en bedrijven bij elkaar die ook nog mooie prijzen aanbieden? Die vind je alleen op een trouwbeurs en daarom is dat hét moment om jouw slag te slaan. Maak een overzichtelijke lijst met alles wat je nodig hebt en graag wil en struin simpelweg alle stands langs. Heeft de ene stand niet wat je wil? Dan loop je naar de volgende. Er zijn veel aanbieders en als je het slim speelt, krijg jij het beste voor je geld. Alle ingrediënten voor een prachtige trouwdag!

bruidsaccessoires_sluier_trouwen_2

Gezelligste tijd met je vriendinnen

Soms schiet het er even bij in: een dagje uit met je vriendinnen. Even weg van alle voorbereidingen en andere aandachtvragende aspecten in je leven. Soms lukt het echter niet en is er gewoon te veel dat je nog moet doen… Dus dan combineer je gewoon! Neem je vriendinnen mee naar de trouwbeurs en sla twee vliegen in één klap: je regelt alles voor je bruiloft en je hebt een keigezellige dag met vriendinnen. Bovendien verlaat je de beurs nooit met lege handen: goody bags, cadeautjes, flyers en tijdschriften… Er is genoeg te doen en genoeg te bekijken! Bovendien kan je thuis in alle rust nog eens alles doornemen. Ook handig: de mening van je vriendinnen. Ze kunnen helpen met het maken van beslissingen en het opdoen van inspiratie.

vrijgezellenfeest_mannen_dirtydancing

Trouwbeurs in Nederland

In Nederland wemelt het in het hoogseizoen van de trouwbeurzen. Sommigen zijn zelfs gratis! Een ideale manier om inspiratie op te doen voor jouw bruiloft. Bij ons begint het al flink te kriebelen. Wil je snel kijken waar en wanneer je naar een trouwbeurs kan? Kijk dan snel op de handige lijst op onze website. De leukste en gezelligste beurzen staan er al op een rij. Alvast veel plezier gewenst!