Maandelijks archief: december 2015

De knallende feestlocatie!

Jullie hebben ontelbaar veel handen geschud, wangen gekust en gelachen voor foto’s tot je gezicht ervan pijn deed. Tijd om te ontspannen en alle spanning van de dag los te laten op de dansvloer! Het is tijd voor het feest ter afsluiting van de bruiloft en godzijdank heb jij die ene super gave feestlocatie geboekt…

De knallende feestlocatie!

De feestlocatie zoeken

…en vinden, natuurlijk! Maar waar begin je te zoeken naar een feestlocatie? Houd je het binnen je provincie of wil je best een eindje reizen om op die ene feestlocatie van je dromen te komen? Wil je op het strand feesten of in een kasteel? Een herenhuis of in een club? Midden in de stad of lekker in de tuin op het platteland? Genoeg vragen en als je ze kunt beantwoorden, ben je al vrij dichtbij het vinden van jouw perfecte feestlocatie. Je kunt beginnen met je zoektocht naar een feestlocatie via Bruiloft.nl. We hebben verschillende super feestlocaties op een rij gezet en ook gesorteerd op regio. Lekker makkelijk!

Inspiratie feestlocatie

Dat rijmt. Speciaal om je te helpen met je zoektocht naar een feestlocatie hebben we een paar pareltjes op een rij gezet. Populair of juist nog niet zo drukbezocht, maar wel allemaal even adembenemend. Wat denk je van landgoed Huis de Voorst in Gelderland, Het Koetshuis in Zuid Holland, Kasteel Westhove in Zeeland, Landgoed Luchtenburg in Noord Brabant, La Caverne in Limburg, Herberg de Swaen in Gelderland, Green Village in Utrecht, Kaapflevo in Flevoland, Huis Nieuw Rande in Overijssel, Landgoed de Dodshoorn in Drenthe, De Koperen Tuin in Friesland of Hayema Heerd in Oldehove? Allemaal stuk voor stuk prachtig en mocht hier niet je feestlocatie tussen zitten, geen paniek. Er zijn nog veel meer prachtige feestlocaties te vinden. Zoek en u zult vinden!

Geschreven door Sanne van Bortel

Drive in show op je feest

Het maakt voor de drive in show niet uit of je in een kleine knusse zaal je feest viert of dat je vanwege het lekkere weer buiten gaat feesten en dansen; de drive in show heeft alle apparatuur en voorzieningen om waar dan ook en hoe dan ook een geweldig knallend feest in elkaar te draaien.

Een drive in show betekent kwaliteit en plezier

Je hoeft qua muziek nergens meer aan te denken nadat je jullie wensen hebt besproken en een muzieklijst hebt samengesteld. Soms krijg je er een lichtjockey bij de drive in show (een specialist die een lichtshow geeft op je feest). Gecombineerd met de beste drive in show wordt het feest op jullie bruiloft een waar spektakel. Bovendien ben je er bij een professioneel bedrijf zeker van dat er professionele apparatuur en goed personeel aanwezig is. De apparatuur wordt om de tijd vervangen en vernieuwd of geüpgrade, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op het feest zelf. Niets is erger dan een vastlopende installatie, net wanneer je lekker aan het swingen bent!

Een drive in show is qua muziek altijd up to date

Naast populaire muziek en hits hebben ze ook klassiekers paraat staan en natuurlijk een mooie lijst met romantische en populaire muziek speciaal voor de bruiloft. Elke drive in show heeft een aantal jaar ervaring en heeft menig bruiloft meegemaakt, waardoor het bedrijf precies weet hoe het een knallend feest geeft. Uiteraard bespreken ze eerst alle wensen en voorkeuren met het bruidspaar en stellen zo samen een planning en muzieklijst op.

Je kunt ook extra opties boeken, zoals een zanger, muzikant of entertainer

In sommige gevallen krijg je een lichtjockey erbij. Dat is zeker spectaculair! Ook het volume op de drive in show zelf is aan jullie om te bepalen. Wel voorziet een goed bedrijf jullie ook van informatie en tips en geeft ook alternatieven of andere ideeën. Een drive in show is heel uniek en de professionals zorgen ervoor dat elk feest weer speciaal wordt. Kijk voor de mooiste drive in shows op onze pagina onder professionals.

Tekst: Sanne van Bortel

Trouwpak shoppen voor de bruidegom

Gek genoeg staat niet iedere bruidegom te trappelen om een trouwpak te kopen. Hoewel het hebben van een pak natuurlijk geweldig is, is de zoektocht en het winkelen niet altijd even prettig voor de niet-zo-shopgrage mannen onder ons. Daarom hier wat tips om het winkelen te vergemakkelijken, te verkorten of in elk geval leuker te maken!

Trouwpak van je dromen kopen

Zodra je het trouwpak van je dromen hebt gevonden, is het wel zo fijn dat dit pak ook daadwerkelijk past. Gelukkig kan de betreffende winkel of desnoods een goede kleermaken gemakkelijk het pak aanpassen aan jouw lichaam. Ben je bang dat het pak qua uitstraling niet helemaal bij je past of misschien niet bij het thema van de bruiloft of – belangrijker – bij de jurk van je bruid past? Neem dan iemand mee tijdens het winkelen. Desnoods je bruid zelf. Zij kan weliswaar niks verklappen over haar jurk, maar ze kan wel goed beoordelen welk pak het er beste bij past. Daarnaast weet zij ook als geen ander wat jij fijn en mooi vindt qua kleding. Ideaal, gezellig en romantisch!

Trouwpak huren

Kan je geen pak vinden en sta je ervoor open om een trouwpak te huren? Bij het huren van een trouwpak heb je net zo veel keuze in pakken als bij kopen en soms zelfs nog meer. Nadeel is wel dat het niet echt je ‘eigen’ pak is en dat je ‘m natuurlijk weer terug moet brengen na het feest, wat tevens ook weer een voordeel is. Ook een gehuurd pak kan worden aangepast aan je lichaam. Let wel op of je sporen kan vinden van vorige aanpassingen en of bijvoorbeeld de reinigingskosten ook al bij de huurprijs in zitten. Mocht je duurder uitkomen, dan is het toch verstandig om zelf een pak te kopen. Als je een ‘normaal’ mooi pak koopt, kan je het later ook nog dragen. Ideaal!

Shoptips voor de bruidegom

Tip nummer één: ga niet alleen shoppen, maar neem ook niet te veel mensen mee. Iedereen heeft een mening en als je naar iedereen luistert, duurt het waarschijnlijk erg lang voordat je een pak hebt gevonden dat je wil kopen. Neem bijvoorbeeld je beste vriend of je moeder mee. Zij kunnen voorzien van eerlijk advies en zorgen daarnaast voor een gezellige dag!

Tekst: Sanne van Bortel