Maandelijks archief: november 2014

Bruiloft verzekering vergelijken op Bruiloft.nl

De snelste en gemakkelijkste manier om je bruiloft verzekering te vergelijken is via Bruiloft.nl. Wij hebben het zoekwerk voor jou gedaan en hebben uit de resultaten de beste verzekeringen geselecteerd. Maar het je ook gemakkelijk, zodat je ultiem zorgeloos kan genieten op je bruiloft!

Het beste aanbod in bruiloftsverzekeringen

Ons advies is om te bekijken welke bruiloft verzekering het beste bij jullie bruiloft past. Bedenk verschillende meest waarschijnlijke scenario’s, hoe naar dat ook is. Bekijk vervolgens of verschillende verzekeringen deze risico’s ook dekken. Wil je gemakkelijk bruiloft verzekering vergelijken? Kijk dan bij onze professionals op Bruiloft.nl. Zij kunnen je ook vrijblijvend voorzien van informatie en advies. Indien gewenst kun je via de contact gegevens op onze website direct een verzekering afsluiten en ben je dezelfde dag nog verzekerd.

Zonder zorgen trouwen

Met een bruiloft verzekering neem je al je zorgen weg. Vind bij ons de beste bruiloft verzekering via bruiloft verzekering vergelijken. De bruiloft verzekering dekt meer dan je denkt. Uitstel, afstel of onderbreking van de bruiloft zal worden gedekt. Ook jullie huwelijkscadeaus zijn beschermd tegen beschadiging tijdens de bruiloft. Ga nu bruiloft verzekering vergelijken op Bruiloft.nl en ontdek welke verzekering het beste bij je past!

Tekst: Sanne van Bortel

Hoe maak je originele trouwkaarten?

Helaas hebben we niet één of andere formule waardoor jij super mooie en originele trouwkaarten krijgt. Qua vorm en stijl zijn er geen regels en je kunt doen wat je wil. Maar wat zijn leuke en originele trouwkaarten?

Nieuwe ontwerpen voor trouwkaarten

Je zult misschien denken dat alles al eens gedaan is qua kaarten. Niets is minder waar, want je kunt bedenken wat je wil en wanneer je buiten de grenzen van de standaard kaarten stapt kom je in een magische en onbeperkte wereld van originele trouwkaarten. Vooral wanneer je de hulp van een professional inschakelt, krijg je veel nieuwe inspiratie en inzichten. De drukkerij weet natuurlijk als geen ander welke kaarten er allemaal bestaan, welke razend populair zijn en welke originele trouwkaarten er bestaan. Samen met de professional ga je aan tafel zitten en brainstormen over originele trouwkaarten. Er wordt alle tijd genomen om tot een fantastisch resultaat te komen.

Heb je al nagedacht over de eerste indruk die jij met je originele trouwkaarten maakt?

De allereerste indruk krijg je bij het ontvangen van de envelop of het pakketje. Dat kan een strakke, chique envelop zijn die nog niets vertelt en de inhoud blijft mysterieus en geheimzinnig. Je kunt ook een leuk pakketje ervan maken, bijvoorbeeld een nep postpakketje met een sierlijk uiterlijk. Dan is het meteen duidelijk dat het om jullie aanstaande bruiloft gaat.

Dan moet je nog de stijl van de kaart zelf verzinnen

We hebben een aantal ideeën voor originele trouwkaarten voor je op een rij gezet. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht als een rol perkament? Degene die de kaart ontvangt moet dan de rol vanuit het midden open rollen en het lijkt zo een heuse officiële aankondiging. Heel chique! Je kunt ook originele trouwkaarten maken van bijvoorbeeld boekenleggers. Zo hebben jullie kaarten altijd een nuttige kant en worden ze langer bewaard. Vraag de drukkerij om originele mogelijkheden en laat je verrassen.

Tekst: Sanne van Bortel

Huwelijksverzekering, bevrijd van zorgen

Better safe than sorry, zeggen we wel eens. En dat is zeker waar! Een gemiddelde bruiloft kost al tussen de 9.000 en 12.000 euro, een huwelijksverzekering kost hier maar een fractie van. Bevrijd jezelf van zorgen voor en op de grote dag zelf!

Het zekere voor het onzekere

Het is niet te hopen natuurlijk dat er iets gebeurt waardoor de bruiloft niet door kan gaan of uitgesteld moet worden. Of dat er schade ontstaat aan voorwerpen op de bruiloft. Een huwelijksverzekering biedt daar uitkomst. Vooral omdat een bruiloft toch al gauw rond de tienduizend euro kost en een huwelijksverzekering slechts een klein deel daarvan. Dankzij de huwelijksverzekering krijg je alle kosten terug die worden veroorzaakt door uitstel, afstel of onderbreking van de bruiloft. Ook de cadeaus die het bruidspaar krijgt zijn tijdens de bruiloft verzekerd tegen schade.

Zo gepiept!

Het afsluiten van de huwelijksverzekering is binnen no time geregeld. Je belt de verzekeraar en geeft aan welke verzekering bij je past. Ze kunnen de huwelijksverzekering direct afsluiten en vanaf het moment dat je ophangt, ben je verzekerd. Wanneer je op vakantie gaat sluit je ook vaak een annuleringsverzekering af, terwijl een vakantie bij lange na niet zo duur is als een bruiloft. Reden genoeg om een huwelijksverzekering af te sluiten. Zorgeloos genieten op jouw dag! Kijk bij onze professionals voor meer informatie.

Tekst: Sanne van Bortel

De leukste huwelijkskaarten

Elke bruiloft begint met het versturen van huwelijkskaarten. Zo weet iedereen die belangrijk voor jullie is wanneer de grote dag zal zijn. Er zijn veel verschillende huwelijkskaarten te krijgen en daarnaast kun je ook zelf huwelijkskaarten ontwerpen. Zo heb je altijd unieke huwelijkskaarten!

De leukste huwelijkskaarten

Ruime keuze

Elk ontwerp is al wel een keertje bedacht, vooral als het standaard ontwerpen zijn. Wanneer je de hulp inschakelt van een professionele drukker of fotograaf kun je echter hele originele huwelijkskaarten maken die nog nooit eerder zijn gemaakt. Uniek, dus! Hebben jullie al een thema bedacht voor de bruiloft? Dit thema kun je uiteraard heel mooi terug laten komen in de huwelijkskaarten. Nog geen thema? Geen probleem. Kies gewoon iets dat jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Het aanbod huwelijkskaarten varieert van super chique en strak tot zeer uitbundig en kleurrijk met allerlei cartoonachtige figuurtjes. Ook heel mooi en persoonlijk is een liefdevolle foto van jullie samen. Dat vinden de grootouders ook erg leuk!

Een leuk pakketje

Soms valt er een blauwe envelop op de deur en dan weten we al hoe laat het is… Je kunt jullie huwelijkskaarten in een leuke envelop of mooi pakketje versturen. Zo weten jullie gasten precies wat het is en van wie de uitnodiging is. Meteen een leuk gezicht wanneer de huwelijkskaarten op de deurmat vallen!

Teksten

De voorkant van de huwelijkskaarten is geheel vrij naar keus in te vullen. De rest van de kaart natuurlijk ook, afgezien van de nodige info die er bij op moet. Misschien heb je wel eens van de tekst “Keep calm & (zelf in te vullen) gehoord. Een leuke en vrolijke oproep met dikke, schreeuwende letters erop. Een leuke manier om een knallende en uitbundige aankondiging te doen van jullie bruiloft! Daarnaast zijn alle romantische beelden erg geschikt voor huwelijkskaarten. Het persoonlijkst is natuurlijk een foto van jullie zelf, hand in hand of kussend. Succes met het ontwerpen van jullie huwelijkskaarten!

Geschreven door Sanne van Bortel

Welke trouwkaartjes kiezen we?

Voor een eerste indruk van hoe jullie bruiloft zal worden heb je spetterende trouwkaartjes nodig. De uitnodiging is de eerste glimp die de gasten van jullie bruiloft te zien krijgen en voor de meeste gasten is dit ook het laatste, tot de bruiloft zelf. Welke eerste indruk wil jij maken met je trouwkaartjes?

Het ontwerp

Voor de leukste, mooiste en meest romantische, originele trouwkaartjes kun je onze pagina met professionals bezoeken. Samen maak je dan de mooiste trouwkaartjes helemaal naar jouw wens. Als je eerst op internet rond wilt snuffelen wat er allemaal mogelijk is, kan dat natuurlijk ook. Er zijn heel veel verschillende soorten trouwkaartjes te vinden, bij tientallen verschillende aanbieders. Er zijn klassieke en trendy trouwkaartjes, kaartjes met ringen, handen, bloemen, zee en strand. Vergeet de save-the-date-kaartjes niet. Kaartjes met hout, kaartjes met een foto, kaartjes met magneetjes… We kunnen eindeloos doorgaan, want hoe jij het ook wilt hebben: de professionals kunnen het maken. Bij een kaartje is niets onmogelijk.

Extraatjes

Wat maakt jullie trouwkaartjes nou echt af? Als je deze versiert met allerlei leuke extraatjes natuurlijk! Met mooie strikken om de envelop of om de trouwkaartjes zelf mee te sluiten. Of glitters of steentjes, of misschien wel echte bloemblaadjes of confetti. Een romantisch en niet te sterk geurtje aan de kaartjes doet ook wonderen. Je kunt zelf een boodschap inspreken en een heel persoonlijk berichtje meegeven aan de gasten! Super romantisch, speciaal, origineel en uniek!

Tekst: Sanne van Bortel

Zelf trouwkaarten ontwerpen

Het is een leuk klusje om te doen en het wordt helemaal gezellig als je er een high tea van maakt met je vriendinnen. Je eigen trouwkaarten ontwerpen, het is gemakkelijker en kost minder tijd dan je denkt!

Professionals

Eigenlijk is niets onmogelijk bij trouwkaarten ontwerpen. Je kunt zelf het heft in handen nemen en online trouwkaarten ontwerpen. Er zijn vele aanbieders op online gebied en je kunt gemakkelijk en snel de beste aanbieders eruit pikken met de populairste kaarten of het grootste aanbod. Inspiratie opdoen is op het internet reuze gemakkelijk.

Ontwerp trouwkaarten van een professional

Wil je echter persoonlijke begeleiding en ideeën van iemand anders horen, dan kun je natuurlijk vriendinnen om hulp vragen, maar je kunt ook naar een professioneel bedrijf stappen. Verschillende bedrijven hebben de mogelijkheid om trouwkaarten te ontwerpen. Denk hierbij aan drukkerijen, grafische centra ofwel grafische ondernemingen en printcenters. Ook sommige fotografen bieden trouwkaarten ontwerpen aan. De kaarten worden dan sowieso heel bijzonder, uniek en persoonlijk! Je gaat samen met de professional rond de tafel zitten en bespreken de opties die het beste bij jouw wensen passen.

Tekst op de trouwkaart

Bij trouwkaarten ontwerpen zien we veelal de tekst “Wij gaan trouwen” of “Mrs and Mr”. Lekker kort en krachtig, maar er zijn zoveel meer trouwkaarten ontwerpen! Een mooie foto van jullie op de voorkant maakt direct duidelijk om wie het gaat. Maar je kunt ook een krijtbord nemen met jullie namen in krijt, een magazinecover waar jullie als beroemdheden op staan, een getekende taart of een ander vrolijk en kleurrijk tekeningetje, schattige dieren met feestkleding aan of natuurlijk een strakke kaart met een chique uitstraling. Verzin iets geks of moois en de professional kan het voor je realiseren. Kijk voor meer inspiratie en professionals op onze website.

Tekst: Sanne van Bortel

Wat staat er op de trouwkaart?

Welke informatie staat er doorgaans op een trouwkaart? Om te voorkomen dat je plat wordt gebeld met allerlei vragen, hebben wij een handig lijstje voor je gemaakt om te zorgen dat jouw trouwkaart compleet is.

Standaard info

Aan de standaard informatie op de trouwkaart moet je denken aan de twee versies van de trouwkaart die je gaat maken. Namelijk de trouwkaart voor de daggasten en de trouwkaart voor de avondgasten. De twee versies verschillen maar een klein beetje, namelijk bij het punt waar je de gasten vertelt waarvoor ze precies zijn uitgenodigd. De begin- en eindtijden verschillen en eventueel de locatie en het adres ook.

Wat je verder op de trouwkaart zet zijn ten eerste jullie namen. Elke trouwkaart opent met de namen van het bruidspaar. Dan volgt de datum van de bruiloft en de locatie en tijd van de ceremonie. Het adres mag er ook bij op! Het zou jammer zijn dat mensen halverwege de ceremonie nog binnen komen druppelen. Hierna komt de uitnodiging voor de dag- of avondgasten. De tijden staan vermeld op de trouwkaart evenals het adres. Meerdere locaties op één dag? Vergeet dan niet alle adressen te vermelden.

Alstublieft reageren

Een RSVP-kaartje vraagt beleefd aan je gasten of ze willen antwoorden op de uitnodiging. Zo weet je wie van de gasten allemaal komen en daar kun je dan enigszins op inspelen. Bij de trouwkaart zit vaak een routebeschrijving. Ook kun je op de trouwkaart vermelden of jullie een dresscode of een bepaald thema voor de bruiloft hebben bedacht. Cadeauwensen kun je ook hier kwijt. Sluit af met je contactgegevens of, als je niet gestoord wil worden, de contactgegevens van de ceremoniemeester. Vergeet je eigen adres niet, voor het geval dat mensen een lief kaartje willen sturen. Nu is je trouwkaart compleet en kun je er nog een lief berichtje tussen stoppen.

Tekst: Sanne van Bortel

De afslankstudio helpt!

Hulp bij het afslanken is altijd welkom. Als je iemand hebt die je helpt met het bereiken van je afslankdoel, gaat het afslanken gemakkelijker, gezonder en doelgerichter. Het inschakelen van de hulp van de afslankstudio is dan ook helemaal geen gek idee om te zorgen dat je er superfit uit ziet op je bruiloft.
De afslankstudio helpt!

Waarom de afslankstudio?

Elke vrouw heeft wel eens iets aan haar lichaamsgewicht proberen te doen en is er toen ook achter gekomen dat een crashdieet niet echt werkt. Sporten is ook niet altijd voor iedereen weggelegd. Een afslankstudio biedt professionele hulp met adequaat opgeleide professionals. Met een passend behandelplan en de juiste persoonlijke coaching gaan die laatste kilootjes er echt af! Wil je er ook stralend, fit en gezond uit zien op je bruiloft? Overweeg dan eens om naar een afslankstudio te gaan. Of neem via de telefoon of mail contact op, een goede afslankstudio kan in een eerste gesprek bepalen wat jouw wensen en/of doelen zijn en kunnen zo een behandelplan samenstellen om jouw goals te behalen.

Afvallen voor mannen en vrouwen

Misschien wil je aanstaande echtgenoot ook nog een paar kilootjes kwijt voor de grote dag of wil hij er voor zorgen dat hij er blakend gezond uit ziet. Ook hier kan de afslankstudio helpen. Je kunt terecht bij een afslankstudio voor zowel mannen of vrouwen of voor een afslankstudio die zich gespecialiseerd heeft in mannen of vrouwen. Gezond en snel afvallen behoeft een heel andere aanpak bij mannen dan bij vrouwen. Bij een professionele afslankstudio kun je altijd terecht voor vragen, advies en een behandelplan op maat. Omdat je een bepaalde tijd hebt tot de bruiloft, weet je precies hoe je het tijdschema in kan delen. Ook kun je dan risicomomenten invullen, bijvoorbeeld de week waarin je veel taarten zult proeven voor de bruiloft.

Persoonlijke coach

De professionals bij de afslankstudio hebben een opleiding gedaan en/of certificaten behaald en zijn de aangewezen persoon om je te coachen bij het afslanken. Er is een grote kans dat jij je doel behaalt en ook na de tijd gezond op gewicht blijft als je goede coaching krijgt. De afslankstudio is de specialist op het gebied van gezond afslanken, eet- en beweegpatronen en verschillende behandelingen om het afslanken te stimuleren. Snel en gemakkelijk gezond worden dankzij de afslankstudio!

Het eerste gesprek met de afvalcoach

Een eerste gesprek bij een afslankstudio kan best confronterend zijn. Ze kijken daar naar je leeftijd, gezondheid, conditie en bespreken je wensen en doelen. Op basis van deze gegevens stelt de afslankstudio een behandelplan samen en spreekt dit samen met jou door. Gezondheid staat voorop, dus als je een onrealistisch of ongezond doel hebt gesteld zullen ze dit zeker aanpassen. In combinatie met verschillende behandelingen, een aangepaste levensstijl en een actiever bewegingspatroon bereik jij samen met de afslankstudio supersnel jouw gewenste resultaat. Klaar om er perfect uit te zien op je bruiloft?

Tekst: Sanne van Bortel

Afvallen met dieet

Je kunt gewicht verliezen door te afvallen met een dieet of veel te sporten. Of een combinatie van de twee, natuurlijk. Hoe meer je sport, hoe meer je kunt eten (hoera!). In de meeste gevallen hebben mensen niet zo veel tijd om te sporten en is afvallen met een dieet veel gemakkelijker. Toch?

Uitdaging

Helaas blijkt afvallen met een dieet in de werkelijkheid lastiger dan op papier wordt gezegd. “Ik verloor vijf kilo per week, alleen maar door niet te snoepen!” Laat je niet gek maken, want vijf kilo per week is echt heel veel en ook best ongezond. Gelukkig heb jij nog lang de tijd voor de bruiloft voor de deur staat en schakel je – heel verstandig! – een diëtist of coach in. Vooral wanneer je naast werk en hobby’s ook nog van alles moet zien te regelen voor de bruiloft, kan de stress en spanning toenemen. Zorg echter dat je sportmomentjes ziet als ontspanning en anti-stressmomenten. Ook al ga je maar een stukje wandelen. Een stukje wandelen van 500 meter is al tientallen keren gezonder dan op de bank zitten met een wijntje, hoe lekker dat soms ook is. En dat wijntje kan ook na dat wandelingetje nog wel, dan is het direct iets meer verantwoord.

Afvallen met dieet

Begeleiding

Afvallen met dieet gaat een stuk gemakkelijker als je er hulp bij hebt. Of nog beter: als je samen gaat afvallen. Kijk of je aanstaande man of een goede vriendin met je mee wil doen. Zij moeten er tenslotte ook goed uitzien in hun speciale outfits voor de bruiloft. Een professional die je helpt met afvallen door dieet weet precies wat jouw lichaam nodig heeft en wat je moet doen om jouw gewenste doel te behalen. Bovendien heb je dan een stok achter de deur en is de kans op terugval vele malen minder groot. Ook na het behalen van je doel kan de professional helpen om je ideale gewicht te behouden.

Geschreven door Sanne van Bortel

Dresscode feestkleding

De verschillende dresscodes voor feestkleding kennen we onderhand wel een keer. Maar zijn er naast veel regels voor feestkleding ook een paar ongeschreven regels voor feestkleding? Wat zijn dingen die je echt niet mag dragen bij feestkleding op bruiloften? Behoed je met deze tips voor een feestkledingfiasco. Ook voor mannen!

Feestkleding no-no’s voor vrouwen

Je hebt een super leuke feestkleding outfit gevonden en dat bestaat uit een jurkje of rokje. Bij deze outfit wil of moet je een panty dragen. Maar wist je ook dat die panty niet dikker mag zijn dan 20 denier? Ook moet je altijd oppassen met de sieraden bij je feestkleding, deze mogen niet te overdadig zijn. Subtiele sieraden zijn het mooist. Dat geldt ook voor kleuren in je feestkleding, je hoeft niet geheel rood gekleed te gaan wanneer je feestkleding rood is.

Feestkleding missers voor mannen

Eén van de grootste missers die wij kunnen bedenken zijn bruine schoenen onder zwarte feestkleding. En nu we het toch over missers van mannen hebben, draag nooit witte sokken. Ever. De sokken moeten zelfs matchen met je feestkleding op een bruiloft. Dat geldt ook voor de stropdas, deze moet bij de rest van de feestkleding passen en mag niet te opvallend zijn.

Zelf feestkleding dresscodes verzinnen

Naast alle bestaande dresscodes kun je ook zelf een dresscode verzinnen. Wel even uitleggen wat voor feestkleding dat inhoudt, natuurlijk. Bijvoorbeeld ‘Lady in Red’, bekend van het romantische muzieknummer en waarbij alle vrouwen iets roods aan moeten trekken. De mannen kunnen rode accessoires dragen, bijvoorbeeld een rode stropdas. De feestkleding dresscode kun je elke naam en elke vorm geven die je wilt.

Tekst: Sanne van Bortel