Maandelijks archief: januari 2014

Trouwbedankjes

Als aan het einde van je huwelijksdag jullie lieve bruiloftgasten aanstalten maken om te vertrekken wil je ze natuurlijk niet zomaar laten gaan. Naast knuffels, omhelzingen en een welgemeend ‘dank je wel’, is het heel erg leuk om ze een cadeautje als herinnering mee te geven. Trouwbedankjes zijn origineel, leuk om te krijgen en vooral, persoonlijk. Wij hebben een aantal voorbeelden voor je verzameld om je op ideeën te brengen.

Trouwbedankjes kopen

Wil je iets eetbaars geven of niet? Moet het eetbaar zijn, dan kun je teruggrijpen op de oude traditie van de bruidssuikers. Maar het kan ook iets van chocolade zijn of cupcakes. Leuke eetbare gelukspoppetjes of figuurtjes bijvoorbeeld. Niet-eetbaar? Denk dan aan een plantje, een pakje feestartikelen,  een lijstje met jullie trouwfoto erin of een miniflesje met de wijn van het diner. Hoofdzaak is dat het cadeautje bij jullie past.

Inpakken

Staat je keuze vast, dan weet je ook hoe je het trouwbedankje het beste kunt inpakken. Feestelijk inpakpapier, een mooi bedankdoosje of bedanktasje, het kan allemaal. Op de website www.dreamwedding.nl vind je allerlei leuke voorbeelden. Bedenk dat een eetbaar trouwbedankje in de verpakking lekker moet blijven zonder vlekken in het papier of karton. En vergeet niet een klein kaartje erbij te doen met een korte persoonlijke bedanktekst.

Trouwbedankjes zelf maken

Heb je bij winkels rondgekeken naar trouwbedankjes, maar vind je het wat te prijzig worden? Dan kun je de trouwbedankjes natuurlijk ook zelf maken. Verzamel de losse ingrediënten (denk bij eetbare trouwbedankjes aan de bewaartijd!), zoek er een leuke verpakking bij en inpakken maar! Leuk om te doen en het spaart geld.

Ander tijdstip

Natuurlijk hoef je met trouwbedankjes niet te wachten tot de gasten naar huis gaan. Je kunt ze ook na de huwelijksceremonie geven. Of ze voor het diner naast de borden leggen. Wil je ze bij het vertrek overhandigen, leg ze dan al eerder klaar voor gasten die vroeger willen vertrekken. Mooi uitgestalde trouwbedankjes staan bovendien erg leuk als decoratie.

Tekst: Pim Kisjes

Trouwjurk van de dag…

Een jurk van Jesus Peiro. Veel kant tot in het detail uitgewerkt, mooie bruidsbelt met kraaltjes die om de taille gestrikt word. Een zwierige rok, vrouwelijke vormen, dat alles maakt deze jurk.. de jurk van de dag!

Trouwjurk van de dag...

Trouwjurk van de dag…

Bruidskleding laten stomen

Of je nu je bruidskleding wilt laten stomen voor de bruiloft, of een speciale reiniging nodig hebt na de bruiloft, bij onze professionals ben je aan het goede adres.

Cleaning trouwjurk

Heb je vragen over het veilig bewaren van je bruidskleding? Je kan altijd contact opnemen met de professionele bedrijven die je op onze pagina vindt. Kijk gerust eens rond!
Tekst: Team trouwen.nl

Roségouden bruidsmake-up

Een poosje geleden hadden we het al over de roségouden trouwring, die nu helemaal populair is onder alle bruidjes. Roségouden make-up rukt nu ook in hoog tempo op, en we snappen helemaal waarom! Geniet met ons mee…
rose bruidsmake up

Roségouden lipstick en oogschaduw

Een beroemd merk lipstick is Nars. Nars heeft vaak gewaagde kleuren, maar springt nu in op de hype met een roségouden lipstick. Deze pastelkleur staat elke bruid mooi. Deze valt prachtig te combineren met roségouden oogschaduw van bijvoorbeeld Flower, Marc Jacobs, Milk of E.L.F. Wie is er nu niet gek op glitter en glimmers? Overigens is deze make-up zeer betaalbaar, dus je kunt je make-up collectie zonder schuldgevoel aanvullen met roségouden producten. Krul je wimpers tot een perfecte krul met de roségouden wimperkruller van Tweezerman. Hier en daar een beetje shimmer – natuurlijk ook in roségoud – voor de finishing touch. Helaas hebben we geen mascara in roségoud, maar wellicht is dat maar beter ook…


Bekijk ook voorbeeld foto’s bruidsmake-up


Roségouden accessoires

Nog op zoek naar accessoires in dezelfde kleurstijl om je look mee te perfectioneren? Of op zoek naar roségouden prullaria dat je gewoon graag wilt hebben om te hebben? Zoek niet verder. Smith & Cult heeft de perfecte nagellak voor je en Tom Ford laat je lekker ruiken. Het is bijna jammer dat je geen kleuren kunt ruiken, zo mooi zit het flesje van Tom Ford eruit. Voor aan je pols hebben we een armband van Maria Shireen. Niet alleen prachtig om te zien, deze armband is ook nog eens nuttig. Je kunt er namelijk een haarelasiek om binden en niemand die het merkt. Chique zonder afgeknepen handen! Voor je haar gebruik je de roségouden borstel van Revlon en je houdt je lokken in toom met de Sylvain-haarpin. Tja, als je volledig in roségouden stijl gaat, dan ga je er natuurlijk ook voor.

Tekst: Sanne van Bortel

Brides, Bubbles & Beats

Met een grote voorliefde en passie voor mooie bruiloften en de trouwbranche laten enthousiaste en gepassioneerde standhouders toekomstige bruidsparen beleven en ervaren hoe je een trouwdag anno nu helemaal op maat en op geheel eigen wijze in kunt vullen.

Welke kleding trek ik aan naar een bruiloft?

Beleving en inspiratie

Het bruidsevent Brides, Bubbles & Beats kenmerkt zich vooral door een hele ‘personal touch’, creativiteit, inspiratie en kwaliteit. Het is onze passie om jullie als bruidspaar te laten beleven hoe je een trouwdag helemaal op maat en op geheel eigen wijze in kunt vullen.

Voor hem en haar!

Niet alleen jij als bruid kan op een heel ongedwongen manier veel nieuwe ideeën opdoen en de professionals uit de trouwbranche ontmoeten. Ook voor de bruidegom is deze ’trouwbeurs’ een feestje op zich. Brides, Bubbles & Beats is een ware beleving voor zowel bruid als bruidegom! Kortom: een bruisend, zintuigprikkelend weddingevent waar beleving en passie voor zowel bruid als bruidegom, centraal staan!

De entree is natuurlijk gratis.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.bruidsevent.nl/